در مناطق مختلف روستایی و شهری استان یزد، غذاهای محلی خوشطعم و ویژهای تهیه
میشود که از آن جمله میتوان به انواع آش (آش یزدی، آش ماش، آش سرکه شیره، آش
آبغوره، آش تمبر هندی، آش گندم و آش جو و شکمبه)، آبگوشت ترش، انواع کوفته (کوفته
نخود، کوفته برنج، کوفته لپه)، انواع خورشت(خورشت بهآلو، انواع خورشت فسنجان
یزدی و خورشت بامیه و بادنجان)، بوناش، شولی، شفته، شولی شلغم، لبوی شلغم، قلیه
کدو، بورانی خیار، قطاب، باقلوا و دهها نوع خورشت و چاشت دیگر اشاره کرد.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر