۱۳۹۳ مهر ۳, پنجشنبه

غذاهای محلی

در مناطق مختلف روستایی و شهری استان یزد، غذاهای محلی خوش‌طعم و ویژه‌ای تهیه می‌شود که از آن جمله می‌توان به انواع آش (آش یزدی، آش ماش، آش سرکه شیره، آش آبغوره، آش تمبر هندی، آش گندم و آش جو و شکمبه)، آبگوشت ترش، انواع کوفته (کوفته نخود، کوفته برنج، کوفته لپه)، انواع خورشت‌(خورشت‌ به‌آلو، انواع خورشت‌ فسنجان یزدی و خورشت بامیه و بادنجان)، بوناش، شولی، شفته، شولی شلغم، لبوی شلغم، قلیه کدو، بورانی خیار، قطاب، باقلوا و ده‌ها نوع خورشت و چاشت دیگر اشاره کرد.


هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر